Nu går vi snart in i december med julkalendrar och annat som hör till. Vi kommer börja dagen med att lyssna på radions julkalender” Marvinter”. 

Vi kommer därför inte att ha läsgrupper under december för vi hinner inte med både och. 

Istället vill jag att barnen läser andra böcker hemma, (det går bra att låna hem böcker från skolan) minst 15 minuter om dagen men gärna mer. Det är väldigt viktigt att ni hjälper era barn att komma ihåg det och uppmuntrar dem till läsning!

När barnen läst en bok vill jag gärna att de går in på www.jagharlast.se och fyller i den sidan, fyll även i min mailadress linda.ekvall@orebro.se. På den sidan kan de även läsa boktips från andra barn. Sidan går att använda även från telefonen eller surfplatta. 

Jag kommer också skicka hem några matteläxor under december men de skriver jag om när det är dags.